Kako ovo radi

KORAK 1: IZABERITE DIZAJN POZADINE, BROJ RAZLIČITIH FACA I VELIČINU ČARAPE

Izaberite od ponuđenih dizajna pozadine ili ostavite bez pozadine (blanko). Zatim izaberite koliko različitih faca želite na čarapi – dizajn sa jednom, dve, ili tri osobe (ljubimca).

KORAK 2: POŠALJITE SLIKU OSOBE ILI LJUBIMCA (ILI ČEGA GOD ŽELITE)

Klikom na “DODAJ FOTOGRAFIJE" izaberite iz telefona ili računara fotografije koje nam želite poslati. Poželjno je odabrati što kvalitetnije kako bi krajnji rezultat bio što bolji. Imajte na umu da je maksimalna veličina slike 8 megabajta. Zatim kliknite na “POTVRDI". Ukoliko naiđete na problem pri otpremanju, fotografije nam možete naknadno poslati na e-mail: podrska@what.rs

Fotografije na kojima nije celo lice osobe ili je prekriveno nekim objektom nisu odgovarajuće.
Lepo osvetljene, oštre fotografije, su idealne.

KORAK 3: TO JE TO, KOMPLETIRAJTE PORUDŽBINU KLIKOM NA DUGME “NARUČI" I MI SE BACAMO NA POSAO.

Pošto su fotografije otpremljene, možete kliknuti na dugme “NARUČI" i zatim uneti Vaše podatke za dostavu. Naši dizajneri će kreirati čarape po Vašim specifikacijama i paket Vam stiže na kućnu adresu u najkraćem roku.

NAPOMENA: U ovom trenutku Vam ne možemo omogućiti da vidite kako će Vaše čarape izgledati uživo. Oči naših iskusnih dizajnera će najbolje iskoristiti Vaše fotografije kako bi kreirali upečatljiv dizajn. Ukoliko fotografije budu lošeg kvaliteta ili naiđemo na problem sa Vašom porudžbinom, nećemo po svaku cenu štampati čarape, već ćemo Vas kontaktirati.

Ukoliko Vam je jako bitno da dobijete primer pre štampe, možete nas kontaktirati na podrska@what.rs i trudićemo se da Vam dostavimo pripremu u doglednom roku. Hvala na razumevanju.