Novogodišnje Čarape

850.00RSD

Čarape sa novogodišnjom pozadinom i Deda Mrazovom kapicom na licu Vas ili Vašeg prijatelja.

  1. Izaberite broj faca (osoba)
  2. Izaberite veličinu čarape

Zatim dodajte cele fotografije osoba/ljubimca koje želite a mi ćemo lice uklopiti kao na primeru.

 

Opis

Vreme isporuke 2-5 radnih dana.

 

Neprihvatljive fotografije

Neprihvatljive fotografije

 

Prihvatljive fotografije

Prihvatljive fotografije

 

Kako ovo radi?

KORAK 1: IZABERITE DIZAJN POZADINE, BROJ RAZLIČITIH FACA I VELIČINU ČARAPE

Izaberite od ponuđenih dizajna pozadine ili ostavite bez pozadine (blanko). Zatim izaberite koliko različitih faca želite na čarapi – dizajn sa jednom, dve, ili tri osobe (ljubimca).

KORAK 2: POŠALJITE SLIKU OSOBE ILI LJUBIMCA (ILI ČEGA GOD ŽELITE)

Klikom na “IZABERI FOTOGRAFIJE” izaberite iz telefona ili računara fotografije koje nam želite poslati. Možete izabrati najviše 3 slike, jednu za drugom. Poželjno je odabrati što kvalitetnije kako bi krajnji rezultat bio što bolji. Ukoliko naiđete na problem pri otpremanju, fotografije nam možete naknadno poslati na e-mail: podrska@what.rs

Fotografije na kojima nije celo lice osobe ili je prekriveno nekim objektom nisu odgovarajuće.

Lepo osvetljene, oštre fotografije, su idealne.
KORAK 3: TO JE TO, KOMPLETIRAJTE PORUDŽBINU KLIKOM NA DUGME “NARUČI” I MI SE BACAMO NA POSAO.

Pošto su fotografije otpremljene, možete kliknuti na dugme “NARUČI PROIZVOD” i zatim uneti Vaše podatke za dostavu. Naši dizajneri će kreirati čarape po Vašim specifikacijama i paket Vam stiže na kućnu adresu u najkraćem roku.

NAPOMENA: U ovom trenutku Vam ne možemo omogućiti da vidite kako će Vaše čarape izgledati uživo. Oči naših iskusnih dizajnera će najbolje iskoristiti Vaše fotografije kako bi kreirali upečatljiv dizajn. Ukoliko fotografije budu lošeg kvaliteta ili naiđemo na problem sa Vašom porudžbinom, nećemo po svaku cenu štampati čarape, već ćemo Vas kontaktirati.

Ukoliko Vam je jako bitno da dobijete primer pre štampe, možete nas kontaktirati na podrska@what.rs i trudićemo se da Vam dostavimo pripremu u doglednom roku. Hvala na razumevanju.

Šta je WhatSox™?

Ovaj jedinstven proizvod je izradjen od pažljivo izabranih materijala i stvoren je da pruži udobnost, a pritom učini dizajn i štampu postojanim koji će uvek isticati Vas imidž.
Materijali korišćeni za izradu ovih čarapa uspešno koriste u industriji vrhunske sportske opreme (Nike, Adidas) što će zagarantovati udobnost svakom korisniku bez obzira na stepen aktivnosti.

U kombinaciji sa najkvalitetnijim bojama proizvedenim u Nemačkoj, štampa na WhatSox čarapama ne bledi pri pranju. Boja zauvek ostaje izražajna kao i prvog dana, čak i pri pranju na 90°.

Sastav:

  • 70% WhatSox™ premium poly fiber
  • 20% Spandex
  • 10% Pamuk

Ono što razlikuje WhatSox čarape od ostalih sportskih čarapa je prisustvo pamuka na “udarnim” delovima čarape, a to su peta i prsti. Ovim potezom smo obezbedili poboljšanu udobnost u svim uslovima i sa sa svim tipovima obuće.

  • Brza disipacija vlage
  • Brzo sušenje
  • Povećana udobnost na kritičnim delovima stopala (peta i prsti)
  • Odlično prijanjanje uz nogu
  • Otpornost na habanje

WhatSox™ premium poly fiber je tu da se pobrine da stopalo “diše”, ponašajući se poput aktivnog veša kod sportista – znoj lako napušta telo i pritom koža ostaje suva bez bojazni o razvijanju bakterija i neprijatnih mirisa.

Svaki par WhatSox™ čarapa dolazi u jedinstvenom poklon-pakovanju:

Dodatne informacije

Broj faca (osoba)

JEDNA, DVE, TRI

Veličina

L 43-47, M 37-42, S 32-37